Skip to main content
Trustpilot Bewertungen
Mehr als 10.000 Kunden weltweit!
Aktiv in 158 ländern
Graydon Finanziell gesunder Preis
Wir kaufen fast alles.

Mach gleich eins

kostenlose Wertschätzung

Stoppen met uw sportschool/fitnesscentrum?

In deze moeilijke tijd van corona waarbij sporten essentieel is voor de gezondheid van uzelf zijn de sportscholen gesloten. Ook als sportschoolhouder heeft u last van de gevolgen van corona. Helaas zien veel mensen nu af van hun sportschool abonnement en moet u wellicht besluiten om de sportschool hierdoor te moeten beëindigen. Door het stoppen van de sportschool zit u met een sportschoolinventaris die u mogelijk wil verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fitnessapparatuur, spinningfietsen, krachthonken maar ook meubilair.

Wellicht wilt u juist net een sportschool beginnen en bent u op zoek naar fitnessapparaten?

Met het uitzicht op het heropenen van de sportscholen en het aantrekken van potentiële nieuwe of verloren leden is een nieuw assortiment aan fitnessapparatuur voor u essentieel. Ook verkopen wij onze fitnessapparatuur particulier voor bijvoorbeeld eigen gebruik.

Welke fitnesstoestellen verkoopt Zerostock?

Wij verkopen alle sportschoolapparatuur voor iedere fitnessruimte. Bijvoorbeeld bokszalen, spinningszalen en yogaruimtes. Alle fitnessapparatuur die wij in ons assortiment hebben staan hebben nog geen levensduur van vier jaar. Alle apparaten en meubilair zijn nog in gloednieuwe staat.

Een aantal apparatuur die wij aanbieden,

 • Crosstrainers
 • Bokszakken
 • Lockers
 • Zonnebanken
 • Loopbanden
 • Roeiapparaten
 • Audiosets
 • Spiegels
 • Halterschijven
 • Dumbbells
 • Halters
 • Fitnesstoestellen voor krachttraining
 • Fitnesstoestellen voor Cardiotraining
 • Koffiezetapparaten
 • Elektronica

Bovendien verkopen wij ook randzaken zoals meubilair, vloeren, verlichting en nog veel meer om uw sportschool aan te kleden. Het enige wat wij niet doen is ons bedrijfspand verkopen.