Skip to main content
Trustpilot Bewertungen
Mehr als 10.000 Kunden weltweit!
Aktiv in 158 ländern
Graydon Finanziell gesunder Preis
Wir kaufen fast alles.

Mach gleich eins

kostenlose Wertschätzung

Opkoper van textiel en stoffen

Heeft u nou een partij modestoffen of andere textiel, wij als opkopers willen die partij graag opkopen. Het hoeft niet een hele partij te zijn, als u maar een pallet heeft of nog minder is dat ook geen probleem, we kopen het allemaal mits de prijs en kwaliteit enigszins goed is. We komen zo spoedig mogelijk langs voor de modestof of andere textiel te bezichtigen. Als wij als opkopers er in geïnteresseerd zijn, brengen we een bod uit. Zijn we uiteindelijk het eens over de prijs, dan plannen we zo snel mogelijk transport in en komen we de partij ophalen. Wij betalen altijd vooruit, dit is een groot voordeel in de partijhandel.

Wij als opkopers zijn geïnteresseerd in:

 • Alle soorten textiel en modestoffen (los en op rol)
 • Partijen en restanten jersey
 • Partijen en restanten linnen
 • Katoen (uni en bedrukt)
 • Kostuum stoffen
 • Mantel stoffen
 • Wollen stoffen
 • Partijen en restanten fluweel
 • Bont imitaat
 • Viscose
 • Polyester stoffen