Skip to main content
Trustpilot Bewertungen
Mehr als 10.000 Kunden weltweit!
Aktiv in 158 ländern
Graydon Finanziell gesunder Preis
Wir kaufen fast alles.

Mach gleich eins

kostenlose Wertschätzung

Opkoper van Retourgoederen

Heeft u een webshop of winkel en blijven de retourgoederen ook altijd maar liggen in het magazijn? Verkoop dan alles in één keer aan Zerostock. Wij werken met zowel kleine als grote bedrijven in de opkoop van retourgoederen. Wij kopen bijna alles op wat onder retourgoederen valt.

Waarde van de retourgoederen?

Vraag geheel vrijblijvend een waardebepaling aan via onze website. Als wij geïnteresseerd zijn in uw retourgoederen, in vele gevallen wel, doen wij graag een bod binnen 24 uur. Als u akkoord gaat met het bod, komen wij de artikelen binnen 48 uur bij u ophalen.

Onderscheid in retourgoederen

Alle retourgoederen worden door ons verdeeld in de volgende categorieën:

  • A-keus: alleen verpakkingsschade; de producten zien er als nieuw uit, maar de verpakking is open geweest/licht beschadigd
  • B-keus: Nieuwe producten met een kleine kras of deuk
  • C-keus: Nieuwe producten met zichtbare schade

Waarom verkopen aan Zerostock?

Het verkopen van retourgoederen aan Zerostock kan verschillende voordelen hebben voor een bedrijf. Ten eerste kan het bedrijf hierdoor een deel van de kosten van retourzendingen terugverdienen. In plaats van deze producten weg te gooien of terug te sturen naar de leverancier, kan het bedrijf ze verkopen aan Zerostock voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Ook kan Zerostock helpen bij het verminderen van de voorraad van het bedrijf. Retourzendingen kunnen een aanzienlijke hoeveelheid ruimte in beslag nemen in het magazijn of opslagruimte. Door deze producten aan Zerostock te verkopen, kan het bedrijf ruimte vrijmaken en zijn voorraadniveau verlagen.

Verder kan het verkopen van retourgoederen aan Zerostock bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering. In plaats van deze producten weg te gooien, kunnen ze opnieuw worden verkocht en een tweede leven krijgen. Dit vermindert de hoeveelheid afval die het bedrijf produceert en draagt bij aan een meer circulaire economie.

Wat voor retourgoederen kopen wij

Wat voor retourgoederen je ook hebt, wij kopen ze. Om je toch een idee te geven van het soort retourgoederen dat wij opkopen, zie je hieronder enkele productgroepen:

Staat jouw productgroep er niet bij? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw potentiële partij.