Skip to main content
Trustpilot Bewertungen
Mehr als 10.000 Kunden weltweit!
Aktiv in 158 ländern
Graydon Finanziell gesunder Preis
Wir kaufen fast alles.

Mach gleich eins

kostenlose Wertschätzung

Opkoper van Gereedschap

Heeft u een partij gereedschap of retouren waar u van af wilt? Bied ze aan ons aan wij doen u binnen 12 uur een eerlijk bod, ongeacht de grootte van de partij. Wij van Zerostock hebben al jaren ervaring in het in en verkopen van gereedschappen en bouwmateriaal. Twijfel dus niet en vraag een gratis waardebepaling aan op onze website. Als u akkoord gaat met het bod komen wij de artikelen binnen 48 uur bij u afhalen.

Wij zijn geïnteresseerd in:

  • Handgereedschap
  • Elektrisch gereedschap
  • Machines
  • Tuingereedschap
  • Retouren gereedschap
  • Gereedschap met verpakkingsschade
  • Bouwmaterialen

Zerostock opkoper heeft altijd interesse in het opkopen van partijen gereedschap, bouwmaterialen, zoals overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties. Zerostock heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat gereedschap van grote, bekende organisaties uit binnen- en buitenland op. Als u gereedschap, wilt laten opkopen, is van Zerostock dé partij voor u.